Бизнес парньорство DON GELATO & CARPIGIANI

DON GELATO” е новият официален партньор на водещата компания „CARPIGIANI”, световен лидер в производството на професионално оборудване за софт сладолед.

Силян Иванов – изпълнителен директор на „Don Gelatoзаяви: „Сътрудничеството ни е изключителна чест за екипа ни и възможност да обогатим селекцията си от качествени продукти на марката, които да предложим на своите клиенти онлайн и в търговската мрежа в цялата страна. За нас е истинско удоволствие да си партнираме с най-успешната компания за производство на оборудване за сладолед и сладки изкушения в световен мащаб.”

Основната цел на това партньорство е да надминем безспорно превъзходния вкус на софт сладоледа „Don Gelato ” с  помощта на оригиналната и най-престижна технология на световния лидер в  производсвото професионални сладолед машини „Carpigiani”. Водени от мотивацията си да задоволим потребностите на нашите клиенти, ние създаваме продукти с превъзходен и завършен вкус – истинска наслада за сетивата. Една година по-късно „Don Gelatoв България не просто запази безспорното качество на предлаганите си продукти, но и продължава да държи I-во място по новаторство, иновации и истинска магия в направата на софт сладолед. Концепцията и стремежът ни към съвършенство тази година започват с партньорството с  прочутата в цял свят компания „Carpigiani”.

С иновативните си технологии на „Carpigiani” ще можем да предложим на своите клиенти най-добрият висококачествен софт сладолед на българския пазар.