Консумативи за сладкарство и пекарство

Млечен лешников крем - пралина Дон Джелато

Млечен лешников крем (1 кг)

декември 24, 2020/by Don Gelato
Топинг киви Дон Джелато

Топинг шам фъстък – 1кг

декември 24, 2020/by Don Gelato
Топинг шоколад Дон Джелато

Топинг шоколад – 1кг

декември 24, 2020/by Don Gelato
Топинг ягода Дон Джелато

Топинг ягода – 1кг

декември 24, 2020/by Don Gelato
Топинг карамел Дон Джелато

Топинг карамел – 1кг

декември 24, 2020/by Don Gelato
Топинг киви Дон Джелато

Топинг киви – 1кг

декември 24, 2020/by Don Gelato
Топинг малина Дон Джелато

Топинг малина – 1кг

декември 24, 2020/by Don Gelato
Топинг вишна Дон Джелато

Топинг вишна – 1кг

декември 24, 2020/by Don Gelato
Топинг банан Дон Джелато

Топинг банан – 750г

декември 23, 2020/by Don Gelato
Топинг бял шоколад Дон Джелато

Топинг бял шоколад – 1кг

декември 23, 2020/by Don Gelato
Захарни топчета с млечен шоколад Дон Джелато

Захарни топчета с млечен шоколад (1кг)

декември 22, 2020/by Don Gelato
Шоколадови топчета за декорация Дон Джелато

Шоколадови топчета за декорация (1кг)

декември 22, 2020/by Don Gelato
Бели захарни перли – слонова кост Дон Джелато

Бели захарни перли – слонова кост (1кг)

декември 22, 2020/by Don Gelato
Шарени захарни топчета за декорация с бял шоколад Дон Джелато

Шарени захарни топчета за декорация с бял шоколад (1 кг)

декември 22, 2020/by Don Gelato
Розави захарни топчета за декорация Дон Джелато

Розави захарни топчета за декорация – малки (1кг)

декември 22, 2020/by Don Gelato
Шарени шоколадови пръчици Дон Джелато

Шарени шоколадови пръчици (1кг)

декември 22, 2020/by Don Gelato
Захарни шоколадови пръчици Дон Джелато

Захарни шоколадови пръчици (1кг)

декември 22, 2020/by Don Gelato
Захарни дражета с млечен шоколад Дон Джелато

Захарни дражета с млечен шоколад (1кг)

декември 22, 2020/by Don Gelato
Захарни пръчици шарени

Шарени захарни пръчици (1кг)

декември 22, 2020/by Don Gelato
× Започнете чат