БЪРЗА ДОСТАВКА

Бърза Доставка от Дон Джелато

ДОСТАВКА ОТ ДОН ДЖЕЛАТО БЪЛГАРИЯ

Възползвайте се от бързата доставка! Дон Джелато България предлага на свойте клиенти следните:

 Условия за доставка до Офис на ЕКОНТ и АДРЕС на клиента.

* – 30% ПО-ЕВТИНИ КУРИЕРСКИ УСЛУГИ

– Цените за доставка до офиси на Еконт за всички пратки са с до – 30% по-евтини .


– Цените за доставка до адрес на клиента за всички пратки са с до – 30% по-евтини.


ЗА СТРАНАТА

Поръчки за доставка в страната се приемат до 16:00 часа на телефон +359897960240. Поръчките след този час се обработват на следващия работен ден, т.е. доставката ще се забави с един ден.

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт до техен офис. Срокът за изпълнение на поръчка oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Поръчки, направени в почивни и празнични дни, се изпращат в първия работен ден. Възможни са изключения при специални поръчки, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 3 работни дни.

ДОСТАВКИ ДО ОФИС НА ЕКОНТ

Доставки до офис на куриерска фирма ЕКОНТ представляват най-предпочитаната опция от нашите клиенти, поради две основни причини. Първо, предлаганите от нас продукти са обикновено над 15 кг, което ги прави не подходящи за доставка до адреса на клиента. Второ, доставката до офиса е без конкретно уговорено време за доставка. За сведение, всяка пратка, изпратена до офис на ЕКОНТ, може да престои в техния офис до 7 дни, като това прави тази опция изключително удобна за нашите клиенти.

ДОСТАВКИ ДО АДРЕС

Ако куриерът не Ви намери на адрес и не може да се свърже с Вас. Пратката ще бъде върната в офис на куриера до поискване. Някои населени места може да се обслужват от куриер по предварително фиксиран график.