ВЪПРОСИ СВЪРЗАНИ СЪС СУХИТЕ СМЕСИ ЗА ПЕЧИВА

Дон Джелато България

Дон Джелато Сухи смеси за Bubble waffle гофрети

Ние можем да ви предложим както сладки така и солени печива:

 • Сухи смеси за гофрети Bubble waffle

 • Сухи смеси за Белгийски гофрети

 • Суха смес за печени понички

 • Суха смес за пържени Казанлъшки понички

 • Суха смес за палачинки и панкейк

 • Суха смес за хот дог

 • Суха смес за мъфини

 • Суха смес за Чурос

Всички видове сухи смеси за печене можете да разгледате на официалния сайт на компанията dongelato.bg. Освен това, Дон Джелато предлага и машини за печене.

Ако искате да разгледате нашите предложения и да видите цените на продуктите ни, можете да изтеглите нашия каталог от линковете по-долу:

Онлайн продуктов каталог: ТУК

Рекламен флайер: ТУК

Ценова листа: ТУК

Bubble waffle гофрети

 • Ванилия, шоколад, червена Red Velvet,черна с бисквитки, зелена Шам фъстък, розова Българска роза

Цената на един пакет бъбъл гофрети се определя от количеството и вида на избрания от вас продукт. За актуални цени на избраното количество можете да посетите сайта dongelato.bg или да изтеглите нашата ценова листа  ОТТУК. Всеки клиент, закупувайки един кашон от определения вкус, ще получи най-ниската цена с отстъпка от 9%.

Всеки клиент може да избере точното количество от определения артикул, което му е необходимо. За да вземете предимство от нашата най-ниска цена, можете да направите поръчка от 10 пакета сухи смеси от един вкус. Освен това, при поръчка на по-голямо количество сухи смеси за печива, имате възможност да се възползвате от допълнителни отстъпки и предимства, които предлагаме за нашите клиенти. Не се колебайте да се свържете с нас, за да разберете повече за наличните възможности за отстъпки и специални оферти при по-големи поръчки. Нашата цел е да осигурим на всеки клиент най-доброто обслужване и условия за пазаруване, съобразени с техните нужди и предпочитания.

Основното различие е в това, че сухата смес за бъбъл гофрети съдържа съставки, които се различават от съдържанието на белгийските гофрети, което влияе на крайния продукт. Ние, от Дон Джелато, усърдно работим, за да предоставим на клиентите си висококачествени смеси за печене. Предлагаме възможност на всеки клиент да избира удобния за него продукт за работа.

На всеки пакет с марката Дон Джелато е посочено какви съставки съдържа продуктът, като тези съставки могат да се различават в зависимост от конкретния вид смес, но обикновено включват захар, брашно, захар, яйчен прах, набухватели, йодирана сол, ванилия и др.

Компанията Дон Джелато се стреми да осигури на своите клиенти продукти с гарантирано високо качество. Затова използва качествени суровини от най-реномираните европейски производители, което само по себе си е гаранция за качество.

На всеки пакет с марката Дон Джелато е посочено какви съставки съдържа продуктът, като тези съставки могат да се различават в зависимост от конкретния вид смес, но обикновено включват захар, брашно, захар, яйчен прах, набухватели, йодирана сол, ванилия и др.

Компанията Дон Джелато се стреми да осигури на своите клиенти продукти с гарантирано високо качество. Затова използва качествени суровини от най-реномираните европейски производители, което само по себе си е гаранция за качество.

Броят на гофретите, които могат да се приготвят от един пакет или кашон, е определен от няколко фактора, включително размера на порцията и типа на гофретата. Например, за различните типове ще получите:

Артикул

Опаковка

База

Порции

Bubble waffle гофрети

1300 g

1,5L Вода

17-18 броя / 160g

Белгийски гофрети

1300 g

1,5L  Вода

34-35 броя / 80g

Разбира се броят на сладоледите, които можете да приготвите от тях, може да варира.

Себестойността на една гофрета е резултат от няколко фактора, като размерът на порцията и вида на гофретата, както и други фактори като разходите за енергия, труд, опаковка и доставка. В зависимост от типа на гофретата, себестойността може да се различава. За всеки тип гофрета може да има различна себестойност. Стойностите са актуални за сезон 2023г.

Артикул

Цена за

1 пакет

База

Порции

Себестойност

Bubble waffle гофрети

15 лв

1,5L Вода

0 лв

17-18 броя / 160g

0,82лв – 0,83лв

Белгийски гофрети

15 лв

1,5L Вода

0 лв

34-35 броя / 80g

0,43лв – 0,44лв

Инструкциите за приготвяне на сухите смеси за печива на марката Дон Джелато са ясно отбелязани върху всеки пакет. За допълнително улеснение на нашите клиенти, ние предоставяме видео инструкции за приготвянето на сухата смес за сладолед, които можете да намерите на нашия официален YouTube канал на следния линк: YouTube линк

Смесите за печене на марката Дон Джелато съдържат всички необходими съставки за приготвянето на гофрети, палачинки, понички и т.н., като брашно, захар, набухватели и аромати, така че обикновено не е нужно да добавяте допълнителни съставки към тях. Въпреки това, можете да персонализирате вкуса на вашият краен продукт, като добавите свои собствени съставки, като нарязани плодове, ядки, шоколад или други съставки, които предпочитате. В този случай е важно да следвате инструкциите за приготвяне на сместите, без да променяте съотношението на съставките, което може да доведе до нежелани резултати в крайния продукт.

Можете да приготвите своите гофрети, палачинки, понички и т.н., като забъркате само половината от сухата смес, но е важно да спазвате правилните пропорции за приготвяне. Въпреки това, компанията Дон Джелато не препоръчва тази практика, защото това може да доведе до неравномерно разпределение на съставките и да доведе до нежелани резултати в крайния продукт. Затова е по-добре да следвате инструкциите и да приготвите цялата смес, за да получите еднороден и висококачествен продукт. Ако имате останала смес, можете да я съхраните на сухо място за следващия път.

Да, може да приготвите сухата смес за печене с мляко вместо с вода. Ако използвате мляко, крайният резултат ще бъде много по различен от този, който получавате с вода. Компания Дон Джелато не препоръчва да променяте рецептата. Смесите за печене на марката Дон Джелато съдържат всички необходими съставки за приготвянето на гофрети, палачинки, понички и т.н., като брашно, захар, набухватели и аромати, така че обикновено не е нужно да добавяте допълнителни съставки към тях.

Ако гофретата, която излиза от вашата машина, залепва за горната и долната част на плочите и се разделя на две, това може да се дължи на няколко фактора. Например, ако моделът на машината не е с тефлоново покритие или, по-точно, самите плочи не са с такова. Това е основната причина в повечето случаи за този проблем, който води до залепване и разкъсване на гофретата. Също така, неравномерното разбъркване на сместа за гофрети или неправилно спазване на инструкциите за приготвяне може също да доведе до разкъсване на гофретата.

За да получите перфектна бъбъл гофрета, е важно да работите с тефлонирани плочи, което само по себе си ще доведе до баланс между съставките и правилно разпределение на температурата по време на процеса на печене. Необходимо е също да настроите температурата на машината правилно, за да осигурите равномерно изпичане и да избегнете прекалено бързо или бавно печене.

Важно е да се отбележи, че се използва приблизително 160 г смес. Печете при 180° градуса около 4 минути или при 190° за 3 минути и половина. Ако вашите плочи са с тефлоново покритие, не е необходимо да ги мажете с мазнина. Повече информация за тефлонирането на плочите можете да намерите ТУК или да се свържете с нас на 0897960240.

Най-доброто място за съхранение на сухите смеси за печене е на сухо и хладно място, далеч от директна слънчева светлина и високи температури. Препоръчително е да се съхраняват в оригиналната опаковка – висококачествена и здрава опаковка, която е въздухонепроницаема и слънцезащитна. Ако не е възможно, използвайте плътно затворени контейнери, за да не пропускат влага или въздух, които могат да намалят качеството на сместа. Важно е да не съхранявате сместите на места, където могат да бъдат изложени на прекалено високи температури или влажност.

За да запазите готовата течна смес свежа и вкусна при съхранение, е важно да я съхранявате на подходящо място. Препоръчително е да използвате контейнери от пластмаса с плътно затварящ се капак, които са въздухонепроницаеми, за да запазите вкуса и аромата на сместа.

Също така е важно да съхранявате сместа в хладилник, където температурата е между 0 и 4 градуса Целзий. Това ще предотврати растежа на бактерии и ще запази свежестта на сместа. Ако сместа е направена с мляко, може да се съхранява до 72 часа в хладилник, а ако е направена с вода, може да се съхранява до 48 часа.

Не забравяйте да разбърквате сместа преди да я използвате на следващия ден, за да се разпределят всички съставки равномерно и да се запази консистенцията й.

За да запазите свежестта на сместа, е важно да я съхранявате в хладилник, където температурата е между 0 и 4 градуса Целзий. Това ще предотврати растежа на бактерии. Времето за съхранение в хладилника може да варира в зависимост от съставките на сладоледа. Ако сместа е направена с мляко, може да се съхранява до 72 часа. Ако е направена с вода, може да се съхранява до 48 часа.

Преди да използвате сместа на следващият ден, е важно да я разбъркате, за да се разпределят равномерно всички съставки и да се запази консистенцията на сладоледа.

Срокът на годност на сухите смеси за печене е отбелязана върху опаковката на продукта и обикновено е дълъг – от 12 до 24 месеца.

Ако имате нужда от допълнителна помощ или други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас – готови сме да ви помогнем!

  Давам съгласието си за събиране на тези лични данни с цел да получавам допълнителна информация. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужване на Вашето запитване.
  Прочетох и съм съгласенПолитика за Защита на личните данни..