Концентрат за гофрети Bubble Waffle ванилия от Дон Джелато е предназначена за професионални бъбъл гофретници. Тази смес е идеална за създаване на атрактивни и вкусни гофрети, които ще задоволят вкусовете на вашите клиенти.

Концентрат за гофрети bubble waffle ванилия

11.54 лв.
Концентрат за гофрети Bubble Waffle шоколад от Дон Джелато е предназначена за професионални бъбъл гофретници. Тази смес е идеална за създаване на атрактивни и вкусни гофрети, които ще задоволят вкусовете на вашите клиенти.

Концентрат за гофрети bubble waffle шоколад

11.54 лв.
Концентрат за КЕТО гофрети Bubble Waffle от Дон Джелато е предназначена за професионални бъбъл гофретници. Тази смес е идеална за създаване на атрактивни и вкусни гофрети, които ще задоволят вкусовете на вашите клиенти.

Концентрат за КЕТО гофрети bubble waffle ванилия

9.89 лв.
Концентрат за Палачинки от Дон Джелато е предназначена за професионални котлони за палачинки. Тази смес е идеална за създаване на атрактивни и вкусни солени и сладки палачинки, които ще задоволят вкусовете на вашите клиенти.

Концентрат за палачинки

7.69 лв.
Концентрат за панкейк от Дон Джелато е предназначена за професионални гофретници за панкейк. Тази смес е идеална за създаване на атрактивни и вкусни палачинки, които ще задоволят вкусовете на вашите клиенти.

Концентрат за панкейк

8.57 лв.
Концентрат за Понички ванилия от Дон Джелато е предназначена за професионални машини за казанлъшки понички. Тази смес е идеална за създаване на атрактивни и вкусни понички, които ще задоволят вкусовете на вашите клиенти.

Концентрат за понички

7.69 лв.
ПРОМОЦИЯ! СМЕС ЗА BUBBLE WAFFLE ГОФРЕТИ ДОН ДЖЕЛАТО

ПРОМОЦИЯ Смес за бъбъл гофрети ВАНИЛИЯ

2,700.00 лв.
Сухата смес за гофрети Bubble Waffle ванилия от Дон Джелато е предназначена за професионални бъбъл гофретници. Тази смес е идеална за създаване на атрактивни и вкусни гофрети, които ще задоволят вкусовете на вашите клиенти.

Суха смес за гофрети bubble waffle ванилия

16.48 лв.
Сухата смес за гофрети Bubble Waffle натурална от Дон Джелато е предназначена за професионални бъбъл гофретници. Тази смес е идеална за създаване на атрактивни и вкусни сандвич гофрети, които ще задоволят вкусовете на вашите клиенти.

Суха смес за гофрети bubble waffle Натурална

16.48 лв.
Сухата смес за гофрети Bubble Waffle шоколад от Дон Джелато е предназначена за професионални бъбъл гофретници. Тази смес е идеална за създаване на атрактивни и вкусни гофрети, които ще задоволят вкусовете на вашите клиенти.

Суха смес за гофрети bubble waffle шоколад

16.48 лв.
Сухата смес за зелена гофрета Bubble Waffle от Дон Джелато е предназначена за професионални бъбъл гофретници. Тази смес е идеална за създаване на атрактивни и вкусни гофрети, които ще задоволят вкусовете на вашите клиенти.

Суха смес за зелени гофрети bubble waffle шам фъстък

18.13 лв.
Суха смес за Палачинки от Дон Джелато е предназначена за професионални котлони за палачинки. Тази смес е идеална за създаване на атрактивни и вкусни солени и сладки палачинки, които ще задоволят вкусовете на вашите клиенти.

Суха смес за палачинки

12.09 лв.
Суха смес за печени понички – mini donuts от Дон Джелато е предназначена за професионални машини за печени понички. Тази смес е идеална за създаване на атрактивни и вкусни мини понички, които ще задоволят вкусовете на вашите клиенти.

Суха смес за печени понички

16.48 лв.
Суха смес за понички - казанлъшки понички от Дон Джелато е предназначена за професионални машини за казанлъшки понички. Тази смес е идеална за създаване на атрактивни и вкусни понички, които ще задоволят вкусовете на вашите клиенти.

Суха смес за понички ванилия „Казанлъшки понички“

11.54 лв.
Суха смес за понички шоколад - казанлъшки понички от Дон Джелато е предназначена за професионални машини за казанлъшки понички. Тази смес е идеална за създаване на атрактивни и вкусни понички, които ще задоволят вкусовете на вашите клиенти.

Суха смес за понички шоколад „Казанлъшки понички“

12.64 лв.
Сухата смес за розова гофрета Bubble Waffle от Дон Джелато е предназначена за професионални бъбъл гофретници. Тази смес е идеална за създаване на атрактивни и вкусни гофрети, които ще задоволят вкусовете на вашите клиенти.

Суха смес за розови гофрети bubble waffle Българска Роза

18.13 лв.
Суха смес за Хот Дог и Корн Дог на клечка от Дон Джелато е предназначена за професионални машини за Хот Дог и Корн Дог. Тази смес е идеална за създаване на атрактивни и вкусни Хот Дог и Корн Дог сандвичи, които ще задоволят вкусовете на вашите клиенти.

Суха смес за хот дог и корн дог на клечка

16.48 лв.
Сухата смес за червени гофрети Bubble Waffle от Дон Джелато е предназначена за професионални бъбъл гофретници. Тази смес е идеална за създаване на атрактивни и вкусни гофрети, които ще задоволят вкусовете на вашите клиенти.

Суха смес за червени гофрети bubble waffle Red Velvet

18.13 лв.
Сухата смес за черни гофрети Bubble Waffle от Дон Джелато е предназначена за професионални бъбъл гофретници. Тази смес е идеална за създаване на атрактивни и вкусни гофрети, които ще задоволят вкусовете на вашите клиенти.

Суха смес за Черни гофрети Bubble Waffle с бисквитки

18.13 лв.
Romania
0
Продуктът е добавен към поръчката.

- 30 % ОТСТЪПКА ОТ КУРИЕРСКИТЕ УСЛУГИ НА ЕКОНТ

Вашата количка е празна.Към магазина